مشاوره حقوقی رایگان - انتقال منافع سرقفلی به غیر

سلام من صاحب 2 دانگ سرقفلی مغازه هستم و 4 دانگ دیگر به صاحب ملکیت مغازه تعلق داره اون مغازه رو قفل کرده و اجازه استفاده به من نمی ده من میخوام درخواست فروش سرقفلی رو بدم چون اجازه فروش سرقفلی در صلح نامه را ندارم سوال اگه درخواست انتقال منافع سرقفلی رو بدم دادگاه 2 دانگ رو میزاره برای مزایده یا 6 دانگ رو میزاره برای مزایده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هیچکدام
اصلا مزایده انجام نخواهد شد

مستاجر باید ابتدا اظهارنامه برای موجر ارسال نماید
و طبق قانون موجر و مستاجر ، مستاجر باید دادخواست تجویز انتقال منافع را اقامه نمایید
و دادگاه حکم به تجویز انتقال منافع دو دانگ سرقفلی و تنظیم سند انتقال در دفترخانه صادر خواهد کرد

و مستاجر 6 ماه مهلت خواهد داشت که منافع مورد اجاره را به مستاجر جدید انتقال بدهد
و ...