مشاوره حقوقی رایگان - صیغه در تلگرام

سلام روزتون بخیر
حقیقتا بنده با یک کانالی اشنا شدم و پس از واریز 70 هزار تومان قرار شد بنده را با یک خانم برای صیغه اشنا کنند سپس مبلغ دو میلیون بابت مهریه از من گرفتند قرار شد مبلغ 6 میلیون هم بابت ضمانت بگیرن که من ندادم و قرار شد مبلغ 2 میلیون تا 5 روزکاری برگشت بزنند ولی خبری ازشون نیست!
من ازشون دو تا شماره کارت دارم که مبالغ 70 هزار تومان و 2 میلیون تومان واریز کردم.
آیا ممکنه به پولم برسم؟
ارزش شکایت و پیگیری داره؟
لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. به استناد مدارک از آنها شکایت نمایید

الناز دانائی راد

سرکار خانم الناز دانائی راد :

با سلام. بایستی نسبت به صاحب حساب مطالبه وجه مطرح کنید و در این راه از وکیل کمک بگیرید زودتر به نتیجه خواهید رسید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
در صورتیکه آشنایی شما از طریق فضای مجازی بوده و واریز پول نیز از اینطریق صورت گرفته میتوانید از طریق پلیس فتا شکایت و پیگیری کنید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
و یا اینکه می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه ‌کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری قطعا قابل شکایت و پیگیری است اقدام گردد
علیه صاحب شماره کارت و مالک سیم کارت تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت گردد….