مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال های تلگرامی

سلام.بنده چند روز پیش با یک کانال تلگرامی صیغه یابی آشنا شدم و ادمین آن گفته بود که باید هزینه معرفی بدید که 50 هزار تومن بود و دادیم بعد از انتخاب خانوم مورد نظر درخواست هزینه رابطه دادند به مبلغ 700 هزار تومن که دادیم و بعد یک دفعه گفتند که برای تضمین امنیت جانی خانم باید مبلغ سه میلیون بدید و بعد از یکم چک و چونه گفتند 2 میلیون بدید 1 تومنش با من من آن را هم واریز کردم و بعد گفتند که من نتونستم قرض کنم و این حرف ها و 1 میلیون دیگه بدید و همونجا متوجه شدم که کلاهبرداری ای چیزیه و دیگر پولی واریز نکردم.
الان من یک اسم و فامیل و یک شماره کارت از آنها دارم و میخواستم ببینم با این ها به زودی دستگیر می شوند یا خیر؟ یا کلا با شکایت به جایی میرسیم با مدارک ذکر شده یا خیر؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید اظهارنامه ارسال نمایید و مطالبه عودت وجه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است
امکان اقامه شکوائیه توسط شما وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مورد تلگرام و پیامرسانهای خارجی بایستی گفت که در صورت دیلیت اکانت قابل شناسایی از سوی پلیس فتا نیست اما در مورد شماره کارتی که قرار دارید احتمالا فکر اینجای داستان هم کرده اند تا ردی از خود پابرجا نگذارند بنابراین توصیه بر این است که از لحاظ حقوقی دادخواست مطالبه وجه به ظرفیت صاحب کارت را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی شکایت خود را پیگیری کنید.