مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال تلگرامی صیغه یابی

با سلام. من با کانال همسریابی حلال توی تلگرام قرار شد یک صیغه کوتاه مدت انجام دهم و مبلغ یک میلیون تومان واریز کردم به حساب آقایی که معرف بودن آخرش گفت باید سه میلیون دیگه واریز کن برای حفظ جان همسر موقت که از طرف شما آسیب نبینه و من پشیمان شدم حالا سوال اینجاست با د تا کارت پول واریز کردم و گفتم مبلغ یک میلیون پس بده وشمارکارت دادم آیا ایشان می‌توانند به حساب‌های دیگرم دسترسی پیدا کنه یا نه از طریق همراه بانک واریز کردم ممنونم ازدواجتان البته طرف اسمش روی کارت واسم بانک بود ولی نمی‌دانم از کدام شهر بود باز هم تشکر از جواب دادن شما

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر فقط شماره کارت برای ایشان ارسال کردید نمیتواند به حساب شما دسترسی پیدا کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا شکایت کیفری کلاهبرداری یا دادخواست مطالبه وجه بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

کلاهبرداری است و به پلیس فتا مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه تحت شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید
یا دادخواست استرداد وجه بدهید و اعلام کنید که وجه را اشتباه واریز کرده اید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرف گزارش کافی است ارزش پیگیری شخصی ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر کد تایید برای شما پیامک شد به هیچ عنوان آن را برای کسی نفرستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی تواند ، مگر اینکه شما رمز دوم کارت بانکی تان را نیز در اختیار ایشان قرار دهید