مشاوره حقوقی رایگان - ثنا

سلام
من شكايتی داشتم از موجرم پرونده ماله ١ سال پيش وكيل بهم خبر داد طرف محكوم شده و حساباش توقيف بعد از اون طرف رفت دادگاه برای واخواهی كه وكيل گفت دادگاه برج ١٠ انجام ميشه و ادامه داستان. مشكل من اينه كه از اون اول شكايت هيچی برای من تو ثنا نيومد با اينكه وكيل گفت اسمتو برای ثنا ثبت كردم ولی تو سامانه برای اين پرونده هيچی نيومده. چكار كنم كه از اطلاعات دقيق پروندم مطلع شم؟ چطور ميتونم الان كه پرونده حكمش اومده رفته اجرا احكام حسابای طرف توقيف شده و طرف واخواهی داده من بتونم توی ثنا ايناره ببينم و بررسی كنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست بامراجعه حضوری به شعبه مربوطه خواستار ثبت اطلاعات پرونده موصوف منبعد درحساب کاربری خویش باشید.