مشاوره حقوقی رایگان - مشروب خوردن کارمند در محل کار

باسلام بنده کارمند رسمی هستم همکارم که شیفتش نبود باخودش مشروب الکلی اورد به من تعارف کرد و من چند پیک خوردم بعد مسئولین ما فهمیدن ما رو به حراست معرفی کردن ما در حراست اعتراف به خوردن چند پیک مشروب خوردن کردم همکارم اعتراف کرد که خودش مشروب رو اورده بود الان نمیدونم حراست اداره ما چه حکم اتخاذ میکنه

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

هم از جنبه شرب خمر مجازات دارد هم اعمال منافي عفت محسوب ميشود و هم ميتوانند براي اخراج شما تصميم بگيرند

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.
احتمالا پرونده موصوف به دادگاه ارسال تابعداز اثبات مجرمیت وصدورحکم علیه شما. اداره متبوعتان تنبیه هات شغلی رو به جهت انجام عمل خلاف شعون شغلی علیه شما اعمال نماید.
یااینکه پرونده موصوف را حراست به دادگاه ارسال نمی نماید وراسا تنبیهات مندرج درقانون را به جهت رفتار خلاف شعون شغلی ومنافی عفت علیه شما اعمال میدارد.
موفق باشید.