مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

بنده خودروی از یه نفر اشنا خریدم که الان متواریه و سند هم بنام وی نیست وقولنامه در حضور دونفر شاهد نوشته شده وتمام مبلغ ماشین پرداخت گردیده و این اقا که بنده ازش ماشین خریدم به صاحب سند بدهکار است که چک داده ایا من می توانم الزام به سند شکایت کنن ,تشکر

پاسخ ها :

سعید نجات زادگان

جناب آقای سعید نجات زادگان :

با سلام، اگر فروشنده به شما دارای هرگونه سندی باشد که بموجب آن ماشین از صاحب سند به او منتقل شده است، بعنوان مثال دارای قولنامه ای باشد که بموجب آن صاحب سند خودرو را به وی فروخته است، شما می توانید به طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه هر دو اقدام نمایید، چرا که مالکیت صحیحا منتقل شده است.

یک مشاور

اگر سند به نام شخصی که متواری شده نباشد و دلیلی مبنی بر انتقال صحیح ماشین به او نداشته باشد مانند این است که معامله مال شخص دیگری را انجام داده و در صورت نداشتن وکالت در فروش عمل او صحیح نیست

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، سئوال شما دارای چند فرض هست: به صورت کلی برگشت خوردن چک دوست شما خللی در معامله او با دارنده قبلی ایجاد نمی کند، برای سند خودرو دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده خودرو به شما و دارنده سند اصلی به عمل آورید، اما بدترین حالت ممکن در جایی است که برگشت خوردن چک شرط فسخ یا انفساخ معامله قبلی باشدو دوست شما پس از آن خودرو را به شما فروخته باشد.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
اگر ایشان به موجب قولنامه ای که از مالک قبلی داشته به شما فروخته باشد امکان الزام به تنظیم وجود دارد و گرنه فروش مال غیر اتفاق افتاده