مشاوره حقوقی رایگان - شغل

سلام وقت بخیر
من با شخصی آشنا شدم که شغلشون راهبر مترو هست (راننده قطار) بعد جز نیروی رسمی مترو نیستن یعنی از طریق آزمون مترو استخدام شدن ولی الان شرکت ... ... حقوق و دستمزد اینا رو پرداخت میکنه، اول 15 روز بوده بعد 4 ماه الان 6 ماهه هست، گروه اول که استخدام شدن قراردادشون مستقیم‌ با مترو هست اما گروه دوم قراردادشون با شرکت ....... هست، حقوق پایه گروه اول و یه سری مزایا بیش تر از این گروه است، به نظر شما بعد از مدت قرارداد ممکنه دیگه قرارداد تمدید نشه؟ به نظر شما آینده شغلی داره؟ یعنی اگه قرارداد دیگه بسته نشه اینا بیکار میشن؟ ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باعنایت به خصوصی بودن قراداد وداشتن مدت درآن ، اولا جهت بررسی میزان تعهدات و... باید قراداد خصوصی فیمابین رویت شود. ثانیا پایان قراداد خصوصی رابطه استخدامی منتفی وصرفا در صورت توافق طرفین تمدید بلامانع است.