مشاوره حقوقی رایگان - شرایط انگشت نگاری از محل دزدی

سلام. آیا برای انجام انگشت نگاری لازمه که میزان طلاهای ربوده شده از مقداری بیشتر باشه؟ چون مامور نیروی انتظامی گفت برای مبالغ خیلی بالا انگشت نگاری انجام میدن...نزدیک به 400 میلیون طلا از خونمون دزدیده شده گفتن امکان انگشت نگاری نیست

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر فیلم یا روی شخصی مظنون هستین اطلاع بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما سوال خود را به نوع دیگری مصرف کرده‌اید به اداره آگاهی محل خود مراجعه نمایید و از آنها درخواست انگشت نگاری داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای اینکه انگشت نگاری در جرم سرقت انجام شود ، شاکی می بایست پس از طرح شکواییه ، درخواست انگشت نگاری برای سرقت را با مقامات دادسرا مطرح نماید که پس از طرح درخواست انگشت نگاری برای دزدی ، دایره کشف جرم اداره آگاهی با مراجعه به محل سرقت ، انگشت نگاری برای سرقت را انجام می دهد و نتیجه انگشت نگاری را در پرونده درج ، تا در صورت امکان مراجع قضایی با ملاحظه آن در خصوص سارق حکم صادر کنند