مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره یکساله و طرح شکایت علیه بنده تحت عنوان مطالبه پول پیش

با سلام بنده حدودا 16ماه می‌شود ملک خودم را به شخصی اجاره دا ده لذا ایشان از آن زمان اجاره پرداخت نکرده فقط پول پیش داده حالا رفته شکایت کرده و پول پیش می‌خواهد و می‌گوید من کار نکردم دنبالش اظهارنامه فرستادم که فسخ کنیم ولی درآن زمان نیامدند حالا چنین اقدامی کرده لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدهادی نظام الحسینی عزآبادی

سیدهادی نظام الحسینی عزآبادی :

سلام

تقاضای تخلیه ملک کنید با اقامه دعوا برای مطالبه اجاره بها

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق مفاد قرارداد اجاره باید عمل گردد

عقد اجاره عقد لازم است و قبل از پایان مدت قابل فسخ نیست مگر در قرارداد اجاره شرط شده باشد