مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن بخشی از ملک به فرزند

سلام وقتتون بخیر من یه ملک دارم میخوام بدم مشارکت عمرم هم کفاف نمیده واقغیتش میخوام یه بخشی ازسهم خونه ای بدم مشارکت برا ی بچه هام باشه و اونا تو مشارکت سهیم باشند
چه کار باید بکنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در این خصوص نیازمند تنظیم قرارداد تخصصی می باشید تجربه نشان داده است که استفاده از قرارداد های پیش آماده بعدا به ضرر استفاده کننده ها تمام میشود و مشکلاتی را برای آنها بوجود می آورد برای تنظیم قرارداد تخصصی از طریق سایت با من تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت انتقال مقداری از ملک به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید