مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی معافیت از خدمت فراجا

با سلام و احترام، با 18 سال سابقه در نیروی انتظامی در هیات تجدید نظر انضباطی رسیدگی به تخلفات کارکنان فراجا برای من معافیت از خدمت به علت تخلف 2 مرحله استنکاف از دادن تست اعتیاد به مواد مخدر-عدم تنبه از کمیسیون قبلی و موادمخدر هروئین، غیبت مکرر و فرار از خدمت(21) مورد جمعا 599 روز صادر شده است . علی رغم اینکه که اعلام کردم پشیمان هستم و در حال سپری کردن درمان اعتیاد در کمپ هستم و نامه کمپ هم داشتم ولی رای قطعی همان رای غیرقطعی هیات بدوی شد؛ در صورت شکایت به دیوان عدالت آیا احتمال رای برگشت به خدمت از طرف دیوان هست ؟ و چه مستنداتی و اقداماتی لازم هست. با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در این خصوص نیازمند گفت و گوی متقابل می باشیم تا سوالاتی از شما اخذ گردد و مستندات لازم‌ شما مورد برسی قرار بگیرد تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود ، از طریق واحد کارگزینی و بله دیوان میتوانید پیگیری نمایید اما ورود به مرحله دیوان امری تخصصی و در حیطه حرفه وکلاست
در صورت تمایل از طریق سایت با من تماس بگیرید