مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و درگیری

سلام.یه درگیری بین دونفر اتفاق افتاده.اونم نه زد و خورد اساسی.یه یقه به یقه .بین اینها یه پیرمردی که اتفاقا پدر یکی از افراد درگیر شونده بود.میاد وسط تا جدا کنه.این وسط دعوا تموم میشه.اما پدره افتاده زمین میگن پاش شکسته.کلانتری میاد.صورتجلسه میکنن.و میرن.دو طرف درگیر هر دوتاشون پدر رو میبرن بیمارستان.حالا میگن لگن پدر ترک برداشته.سن اش هم خیلی بالاست.الان اینها میتونن از این شکایت کنن.شر بشن.یا نه؟!تازه این یکی هم عینکش شکسته.با سنگ به شیشه ماشینش زدن.با لگد به ماشین زدن ماشین له شده.تازه این وسط خواهر همین آدم افتاده پاش زخمی شده.این یکی بیخیال شدن.شکایتی ندارن.این ها هم فعلا شکایتی نکردن .و خبری نیست.ولی میگم اگه یه وقت اونا شکایت کنن بگن لگن اش شکسته تقصیر ایناست.این ها هم میتونن شکایت کنن؟ممنون میشم یه جواب بدین و یه راهنمایی بفرمایید.ضمنا بنده همونی هستم که عینکم شکسته و شیشه ماشینم ترکیده با سنگ زدن و ماشینش رو له کردن.بنده هم قسم میخورم هیچ برخورد با پدر طرف نداشتم.و پسر خودش پدرش رو هل داده.وای چقدر حرف زدم.یخورده نگرانم.ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید تا یخورده خیالم راحت بشه.متشکرم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اینکه یکی از طرفین شکایت نکرده پس فرد مقابل هم نمیتواند شکایت کند امری عبس است هر دو این اشخاص میتوانند علیه شما اقدام به شکایت نمایند اما این امر که چه کسی ایشان را هل داده باید اثبات شود و شما نیز حق دفاع از خودتان را دارید
ضمنا شما نیز می توانید در خصوص اقدامات انجام گرفته اقدام به شکایت نمایید