مشاوره حقوقی رایگان - طلا

با سلام
نزدیک به دوسال است که زنم را طلاق دادم و بعد از این مدت یادش افتاده و رفته و شکایت ( استرداد طلا) ازم کرده! گفته که بعداز ازدواج؛ من طلا رو ازش گرفتم و فروختمشون....
ولی داخل عقدنامه رسمی حدود12 سال پیش قید شده که در حضور پدر گرامی شان.. تحویل زوجه شده...
آیا با آوردن دوتا شاهد مرد غریبه که اطلاع از وضعیت زناشویی ما نداشتن میتونه طلا ازمن استرداد کنه؟؟؟
در صورت محکوم شدنم نحوه پرداخت چطور میشه؟؟؟ قضیه مال 12 سال پیشه؟؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امورات حقوقی مشمول مرور زمان نمیشود و ارتباطی به گذشت ده دوازده سال از وقوع آن ندارد همسرتان برای اثبات باید دلایل محکمه پسند بعنوان مدعی بیاورد و شما نیز می توانید دفاع نمایید اما اگر منظورتان از شهادت شاهدینی این چنینی است باید گفت در این خصوص این افراد قانونا و‌ شرعا شرایط شهادت را ندارند و در صورت شهادت با ایراد از سوی همسر سابق شما و جرح آن در صورت اثبات شهادت دروغ قابلیت شکایت مجدد وجود خواهد داشت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز است دادخواست و نحوه مطالبه توسط وکیل بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
می توانید در دادگاه شهود را جرح کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید