مشاوره حقوقی رایگان - اطلاعات پرونده

با سلام. در سامانه اطلاع رسانی پرونده قوه قضاییه در جریان رسیدگی به یک پرونده امده است که : دستور قضایی مبنی بر پرونده با حلول وقت يا اعلام جهات رد يا پرداخت دستمزد به نظر برسد و احضار متهم و استخراج پرونده با وصول نتيجه و استعلام و به محض وصول نظريه تكميلي يا حلول وقت پرونده به نظر برسد و تجديد وقت نظارت و ثبت پرونده و اقدام و ثبت و بايگاني شدن مدرك در پرونده در تاریخ ....... صادر گردید
معنی اعلام جهات رد یا پرداخت دستمزد و .... یعنی چه. توضییح اینکه از فردی در رابطه با تهدید و ایجاد مزاحمت در محل کسب و کار شکایت شده است. سپاس از پاسخ شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این امور از امورات مربوط به روال کاری پرونده شماست و به این معنی ایت که اگر شرایط کافی و مثبت دعوا موجود نباشد دعوی رد می گردد دستمزد هم احتمالا برای کارشناسی است