مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سلام وقت بخیر
سال 97 طبق در توی دادگاه قاضی گزارش اصلاحی تنظیم کرد که من خواهان بودم قاضی زمین تجاری رو در اختیارم گذاشت قرار شد در عرض 24 ماه ملک و بسازم و 30 متر از هر طبقه و جایی که خاستم رو بدم به برادر خانومم قاضی نوشت به متراژ تقریبی 30 متر د قسمت شمال من طبقه اول براش ساختم تحویل نگرفت رفع ابهام گرفت قاضی گفت طبق عرف دهنه تجاری یعنی همکف الان بعد از چن سال بالاخره موفق شد با زشوه مغازه ای رو بگیره که 90 متر هست و 40 درصدش برای شریک در ضمن تقریبا مطمین هستم ملک غیر قابل افراز هست یکی کمک کنه من ببینم چی کار باید انجام بدم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند گفت و گوی متقابل است از طریق پنل مشاوره اقدام نمایید