مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

باسلام ودرود
من فرزند ایثارگر
خواهشی از شما بزرگوار دارم
من دختری 38 ساله مجرد
بیکار و بی سرمایه
ازشما تقاضای دارم
من تقریبا چند سال در دادگستری درقسمت بایگانی به عنوان افتخاری مشغول به کار بودم به امید اینکه یه روزی جذب شوم تابتوانم کمک خرج خانواده ام بشوم وخدمتی کرده باشم به مملکتم اما متاسفانه تقربیا بعد از شش، هفت سال همه تلاشهایام نادیده گرفته شد ودر آخر برگشتم به خانه وبیکار
،از شما بزرگوار تقاضا دارم که اگر در حد توانتان بود ومن وخانواده‌ام را خوشحال میکنید واستخدام کنید در قسمت بایگانی یا در قسمت بازرسی بانوان شمارا دعا میکنم

باتشکر فراوان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عزیزم متاسفانه برای اشتغال در ارگان های اداری نیازمند گذر از پروسه استخدامی می باشید و به صرف این صحبت ها نمیتوان برای شما اقدامی‌ انجام داد افتخاری کار کردن هم برای شما نتیجه ای ندارد