مشاوره حقوقی رایگان - دیوار تخریب شده بین دو قطعه پلکانی که حدود سه متر اختلاف سطحی دارند

سلام .من و همسایمون دو قطعه با فاصله یکسال خریدیم که هردو مخروبه بوده.کف حیاط همسایه حدود سه متربالاتر ازکف حیاط من است.الان بین ما اختلاف وجود داره که دیوارکشی حق چه کسی هست طول دیوار حدود بیست مترمیشود.ایا من نیازی به دیوار دارم.ایا دیواری که من می گذارم اگر سه متر باشد به کف حیاط او میرسد چه سودی برای من دارد.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس است تامین دلیل کنید