مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری هستم 15روزه

سلام دو هفته پیش شیرار خدمت میکردم منو انداختن شهر خودمون یعد میخواستن بندازن روستا که من عمرا خدمت کنم تو روستا فرار کردم 15روزه چون ادرس خونه مادر بزرگم دادم ریختن خونه مادر بزرگم و خودم فرار کردم یه شهر دیگه اینا ول نمیکنن فکر کنن سگم خدمت نمیکنه برای ای نظام تف تو ذات هرچی مامور بیناموسه برای کی خدمت کنم دولت عمرا اگه تونستن بیان بگیرنم من 9ماه فراری بودم نتونستن بگیرنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

همین پیام شما چندین مصادق مجرمانه دارد سوای سرباز فراری بودن‌ تا آخر عمرت که نمیخای متواری باشید در هر صورت نتیجه قابل تصور است