مشاوره حقوقی رایگان - دیوار تخریب شده بین دو قطعه پلکانی که حدود سه متر اختلاف سطحی دارند

با سلام وخسته نباشید. بنده و همسایمون دو قطعه با فاصله یکسال خریدیم که هردو مخروبه بوده این دو قطعه پلکانی که حدود سه متر اختلاف سطحی دارند دیواربین این دو قطعه سالها پیش تخریب شده الان بین من و همسایه اختلاف وجود داره که دیوارکشی حق چه کسی هست طول دیوار حدود بیست متر هست.ایا منی که سه متر از قطعه بغلی پائینتر هستم نیازی به دیوار کشی دارم.ایا دیوارحداکثرسه متری که من می گذارم سودی برای من دارد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و