مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام، اینجانب برای کاری با کسی شریک شدم که ایشان 40میلیون سرمایه وارد کار کردند و برای همین از من تا زمان ثبت قرارداد به عنوان ضمانت 40میلیون سفته گرفتن که من یک نوشته دستی دارم که این سفته ها بابت ضمانت بوده و ایشان امضا کردند، در مدت شراکت هم مال و سرمایه و هم حساب کتابا با خود آن شخص بود من فقط مشتری معرفی میکردم و در فروش با ایشان همراه بودم ولی پس از مدتی کار چون سود چندانی نداشت و ایشان درست در کار عمل نمیکردند نه قراردادی ثبت شد نه کار ادامه داده شد ولی ایشان پس از مدتی سفته های مرا به کس دیگری واگذار کردندکه آن شخص به اجرا گذاشته حالا تکلیف من با هردوی آنها چیست و چیکار میتونم بکنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

حسین حبیبیان

حسین حبیبیان:

سلام اگر دعوی با ثالت درحال رسیدگی است شما دعوای جلب شخص ثالث به طرفیت شریکتون بدید پیشنهاد میدم چون کار فنی است حتما وکیل بگیرید ضمنا مطمئن باشید حتما در دعوی مطالبه وجه سفته محکوم خواهید شد پس پیگیر باشید