مشاوره حقوقی رایگان - رفع مزاحمت ارتفاقی با ارسال اظهارنامه

ازکنارزمینم جوی آب وجاده 4متری مشترک(ارتفاقی) عبور می کند و چند نفر ازهمسایگان پایین دست که هم از جوب وجاده استفاده می کنند به بهانه حقوق ارتفاقی در غیاب بنده بدون توافق وقانون اقدام به لوله کشی روی زمین ومسیرجاده بدون دفن لوله کرده اند و باعث مزاحمت دررفت و آمد وعبورادوات کشاورزی وخسارت مالی وجانی وسایرموارد شده اند؟چندماهی هست که خودم وتوسط (نماینده دانگ)وافراد دیگرتذکروخواهش کردم رفع مزاحمت کنند اما هیچ کدام مسولیتی قبول نمی کنند،««.ایا اگر علیرغم تذکر توسط سردانگ ودیگر شاهدان برای به حداقل رساندن خسارات لوله با اظهار نامه وشخصا قطع و رفع مزاحمت کنم تا مجبور به شکایت شوند؟ایابواسطه اظهارنامه وشاهدان دفاع بنده مانع محکومیت ورفع مزاحمت می شود؟! لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر اظهارنامه صرفا یک اعلام رسمی است برای الزام باید اقدام به طرح دعوی نمایید