مشاوره حقوقی رایگان - شک دارم که طلایی که خریدم مسروقه است

من حدود 2هفته پیش داخل برنامه ... دستبند طلایی رو پسندیدم و حدود 5 گرم وزنش بود پس از رفتن به طلافروشی برای تعیین وزن و تایید اصالتش
من از وی طلب فاکتور کردم و گفت بپسند اون رو هم الان میارم مبلغ ریالی اون طلا حدود 2میلیون شد و با تخفیف 1900 معامله کردیم 1تومن دادم و گفتم الباقی توی کارتمه تا برای و بیاری فاکتور رو منم انتقال میدم رفت داخل خونه و بعد از چندلحظه سوار ماشین شد و رفت نه تلفن جواب میده و نه اون خونه خونه خودشون بود
فقط شماره تلفن دارم ازش با شماره ماشینش

پاسخ ها :

حسین حبیبیان

حسین حبیبیان:

احتمال داره که طلا مسروقه باشه پس با مدیر برنامه دیوار تماس بگیرید تا مشخصات کامل از جمله کد ملی و.... را جهت طرح دعوی در اختیارتون قرار بدهد