مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

سلام گوشی منو دوسال پیش یه مسافر مرد داخل ماشین به سرقت برد الان ردیابی شده دست یه خانمی است دادگاه قرار منع تعقیب براش صادر کرده و گفته 10 روز برای اعتراض وقت داری وگرنه پرونده مختومه میشه
یعنی چی الان من به گوشیم نمیرسم؟
نمیتونم از اون خانم بخاطر خرید مال مسروقه یا مال غیر شکایت کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سرقت مشمول وی نیست. بله خرید مال مسروقه می توانید شکایت کنید و یا دادخواست حقوقی استردادمطرح کنید

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
از طریق دادخواست استرداد مال (تلفن همراه) موضوع رو پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید.
اگر دادگاه نپذیرفت دادخواست بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما داخواست استرداد مال به طرفیت اون خانم بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون اون خانم سو نیت نداشته وسارق نبوده منع تعقیب خورده ولیکن میتوانید دادخواست استرداد گوشی خود را علیه ان خانم بخواهید