مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال مسروقه

باسلام برامون احضاریه اومده خرید مال مسروقه وگفتن سیم کارت من افتاده روی گوشی سامسونگ a21اما من اطمینان دارم نه گوشی خریدم ونه سیم کارت پیش کسی بوده فقط حدود دوسال پیش من یه گوشیa21داشتم که انتقال مالکیت اون رو این خطم بودواون گوشی رو داخل سایت درج آگهی فروختم الان میخوام بدونم احتمال داره همون گوشی باشه چون به نامم بوده استعلام شماره من رو اشتباهی داده باشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که مراجعه ننمایید نمی‌توان احضار نظر قطعی نمود