مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

پسر 11 ساله دارم. 13 ساله دارم زندگی میکنم با شوهرم. چندین بار به من تهمت خیانت زده بدون هیچ دلیل و مدرکی و هر بار منو تهدید به طلاق کرده و که گفته بچه رو بهت نمیدم. سالهاست که مصرف بالای مشروب و فروش مشروب میکنه. مخدر هم مصرف میکنه اینبار که تهمت زده نتونستم تحمل کنم و میخوام طلاق بگیرم با این دلایلی که گفتم من میتونم حضانت بچمو بگیرم. الان حق میتونه با من باشه. از هر کی و هر جا سوال کنید میگن که من اصلا آدم اینجور مسائل نیستم و خودشم میدونهکه من خیانت نمیکنم. با خودش میرم هر جا که بخوام برم. یا م و مغازم چسبیده به مغازه. اون کبابی داره. چون نقطه ضعف منو میدونه بدونه بچم نمیتونم زندگی کنم هر بار به بهانه ای آزارم میده. انگار از آزار دادنم لذت میبره

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مصرف مشروبات آقا باید اثبات شود وگرنه دلیل سلب حضانت پدر نیست و بچه در سن حضانت پدر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از نه سال تا سن بلوغ حضانت با پدر هست مگر اینکه با دلیل قانع کننده سلب حضانت صورت گیرد