مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین با نظر کارشناس

سلام در شرایط ضمن عقد عینا قید شده «حسب الشرط انتخاب و اختیار محل سکونت با زوجه است» .این شرط از نوع مطلق است یا مقید چون برداشت قاضی صرفا شهر محل سکونت بوده و همسرم بعد از اینکه به پرداخت نفقه محکوم شده و به علت عدم پرداخت دین حکم حلب سیار براش صادر شده , دادخواست تمکین داده و در محله پایین شهر قولنامه آورده که من برم اونجا زندگی کنم و قاضی هم ارجاع به کارشناس داده . ما در محله خوبی در اپارتمانی که مال برادرم بود زندگی می کردیم. الان هم من اونجا ساکن هستم اما همسرم ترک منزل کرده و بعد از محکومیت به پرداخت نفقه این دادخواست رو داده. ایا قاضی نباید با این شرایط بدون جلب نظر کارشناس دادخواست تمکین رو رد می کرد؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به نظر شرط مطلق بوده و قاضی بدون توجه بدان قرار کارشناسی صادر کرده می‌توانید با ارسال لایحه به آن اعتراض کنید و حتی پس از محکومیت در مرحله بدوی نسبت بدان تجدید نظرخواهی کرده و به شرط فوق استناد نمایید