مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

برای پدری توسط شخص دیگری وصیت نامه ای تحریر شده که فرزندش قبل از خودش فوت شده وبه قائم مقامی نوه اش وارث باشد وبااین تفاوت پدر خود 3فرزنددیگر دارد ودر مورد سهمی برای چه کسی چه میزان باشد اشاره نشده وفقط اموال پدر قید شده آیا نوه به قائم مقامیارث می برد ویا کل وراث در ثلث مال شریک هستند ویا به اتفاق کل ورثه نوه ارث می برد واز همه مهم تر آیا این وصیت نامه طبق قانون وصیت نامه عادی است ویا وصیت نامه خودنوشت چون این پدر اصلا سواد نداشته است با تشکر از دادراه

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شخصی که سواد نداشته می‌بایست وصیت نامه‌اش را در محضر تنظیم کند
ضمناً اگر ورثه وصیت‌نامه فوق را قبول نکنند و نخواهند آن را اجرا کنند وصیت فوق تا سقف یک سوم از اموال متوفی قابل اجراست حتی اگر آنها راضی نباشند