مشاوره حقوقی رایگان - خلع تصرف از ملک مشاع

سلام اینجانب به اتفاق دو نفر دیگرمالک مشاع یک مجموعه شش واحدی اپارتمان مسکونی بصورت هر کدام دو دانگ هستیم یکی از شرکا بدون اذن دیگر شرکا اقدام به تصرف یک واحدکرده واستفاده میکند وازدستشویی واحد روبروی ان هم استفاده میکنددر صورتیکه هنوز سندهای تفکیکی صادر نشده است ایا میتوانم از دادگاه درخواست خلعیت وجبران هزینه ضرر وزیان نمایم ضمنا از دفاتر حقوقی باید اقدام کنم یا به شورای حل اختلاف رجوع کنم یا دادسرا

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست خلع ید به طرف کلیه شرکا و پرداخت اجرت المثل ایام تصرف بدهید