مشاوره حقوقی رایگان - با موتور زمین خوردن و گواهینامه نداشتن و استفاده از بیمه

سلام.من با موتور به زمین خوردم و آسیب جدی دیدم و ترقوه راست من و پیشانی من شکسته و ....
من گواهینامه هم ندارم و فقط میخواستم بدونم با توجه به گواهینامه نداشتن من و با توجه به اینکه خودم زمین خورده ام آیا میتونم از بیمه استفاده کنم و بیمه به من تعلق میگیره یا خیر ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گواهینامه نداشته باشید بیمه معمولاً خسارت را پرداخت نمی کند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر چون گواهینامه نداری بیمه چیزی به خود شما پرداخت نمی‌کند اما اگر به شخص ثالث آسیب وارد می‌کردید بیم آن را پرداخت می‌کرد