مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت دختر 5سالم

4ماهه با خانومم حرفمون شده رفتم ملاقات فرزند درخواست دادم حکمش اومد هفته ای 27ساعت از ساعت 19روز پنجشنبه تا ساعت 22روز جمعه با منه بچم. جمعه بردم تحویل بدم پدر خانومم سمتم حمله ور شد همسایه ها اومدن بیرون و دوربین خونشون هم هست منم سریع برگشتم ولی تا حمله ور شد بچم یجوری جیغ زد که به زور جلویه خودمو گرفتم این چندمین باره سمتم حمله ور میشه وقتی دخترم میاد اصلا نمیره میگه منو اذیت میکنن مادرم منو میزنه من میخوام با تو بمونم نمیخوام برم پدر خانومم مشکل اعصاب داره پرونده پزشکی هم داره واسه اعصابش بچم اونجا اصلا امنیت نداره انگار تویه دیونه خونست چیکار میتونم بکنم ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تقاضای سلب حضانت مادربنابه دلایلی که گفتی وارجاع به مددکاری اجتماعی ومشاوره پزشکی جهت صحبت باطفلوتحقیق

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تقاضای سلب حضانت مادر به دلیل عدم ایجاد فضای مناسب سکونت برای طفل و ضرب و شتم کودک و در نهایت ارجاع به مددکاری اجتماعی و مشاوره پزشکی جهت صحبت با دختر 5 ساله شما و تحقیق و تفحص پیرامون موضوع توسط مرجع قضایی منجر به اخذ حضانت به نفع شما خواهد شد و می‌توانید دختر خویش را قبل از 7 سالگی تحت حضانت خود در بیاورید.