مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت احتمالی در صورت مفقودی کارت خودرو

درود بر ناجیان عدالت
کارت خودرو اینجانب ابتدای امسال مفقود شد و در اسرع همان وقت آگهی اعلام مفقودی آنرا در روزنامه کثیرالانتشار درج کردم ولیکن پس از آن برای دریافت کارت المثنی اقدام ننمودم (از کپی رسمی برگ سبز خودرو برای اعلان مالکیت استفاده کردم)
حال در صورت سؤاستفاده احتمالی از کارت خودرو اینجانب؛ صرف اینکه مفقودی آنرا در همان تاریخ در روزنامه کثیرالانتشار درج نموده ام نزد مرجع محترم قانونی به جهت سلب مسئولیت بنده از بزه احتمالی مورد قبول است؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ با عنایت به اینکه به سرعت اقدام به اعلام مفقودی کرده‌اید اگر جرم انتسابی به شما نسبت داده شده باشد می‌توانید به استناد آگهی خود در روزنامه کثیر‌الانتشار از خویش رفع اتهام کنید.