مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

باسلام وخسته نباشید
درساختمان مجاورساختمان محل سکونت ماهمسایه ای داریم که درساعت هشت شب امده درب منزل وباصدای بلندوشاکی که مایک کیسه زباله 50 کیلویی رادرب منزل ایشان گذاشتیم درصورتیکه اصلااون کیسه زباله متعلق به مانبوده است وباکمی مجادله پشت آیفون رفت،مجدداساعت یک بامدادهمان شب آمده درب منزل که یک عددکیسه زباله که مربوط به ساختمان مااست راچرادرب منزل ایشان گذاشتنددرصورتیکه هم ساعت قراردادن زباله ساعت مقرروهم محل گذاشتن مربوط به منزل خودما میشده امابه دلیل همجواری ایشان مدعی قراردادن درب منزل خودشان شدندوباصدای بلندوپرتاب کردن زباله هادروسط خیابان وبهم زدن بهداشت منطقه به مجادله باماپرداختندچگونه وکجابایدازین رفتارایشان که یک خانم هم هستندشاکی شوم بارهااین مسئله راتکرارکرده اند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی را به استناد مدارک و دلایل مربوطه در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. مجازات توهین و فحاشی جزای نقدی از 6میلیون تومان تا 24میلیون تومان است.