مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام چند نفری با ماشین شخصی اقدام به توقیف خودرو بنده به قسط درگیری و دعوا اقدام کردن حکم و جریمه چه گونه است

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

زورگیری خفت گیری ضرب وجرح
اگرسلاح داشتن تشدیدمیشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که ضرب و جرح اتفاق افتاده است می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه ضرب و جرح به استناد مدارک و مستندات مربوطه در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. در مورد زورگیری و خفت‌گیری نیز به همین نحو بایستی عمل شود تا با اثبات و احراز جرم، مجازات جرم ارتکابی توسط مقام رسیدگی‌کننده تعیین شود و به جزای اعمال زشت خود برسند.