مشاوره حقوقی رایگان - حق رجوع به مابذل

سلام من با خانومم داریم جدا میشیم.طلاق توافقی و از نوع مبارزاتی بائن هست و به علت کراهت دو طرف می باشد.مهریه خانوم 200 عدد سکه و مبلغ 150 میلیون پول و یک سفر حج می باشد.در دادنامه طلاق نوشته شده خانوم تمام سکه ها را بذل کرده و زوج قبول بذل نموده و در رابطه با مابقی مهریه که 150 میلیون پول و یک سفر حج است همزمان با واقعه طلاق مبلغ 400 میلیون بگیرد.حالا سوالم اینه در دادنامه قید نشده که خانم حق رجوع به مابذل را از خود سلب کرده آیا میتوان این متن را در دفتر خانه طلاق و در سند طلاق آورد.یعنی میشود در دفترخانه خانم این متن که حق رجوع به مابذل را از خود سلب کردم نوشت.ایا اگر این چنین شود ارزش دارد و خانوم نمی‌تواند دیگر ادعایی در خصوص برگشت به مهریه داشته باشد؟لطفا تکمیل توضیح بدهید.ایا میشود در هنگام طلاق این مورد که زوجه حق رجوع به مابذل را ندارد ثبت کرد و آیا با این کار ارزش قانونی دارد یا حتما میبایست در دادنامه ثبت میشد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ می‌توان در دفترخانه قید کرد که خانم حق رجوع به مابذل را از خویش سلب کرده است. با این اقدام خانم از خود سلب حق کرده است و نمی‌تواند بازگشتی داشته باشد و ارزش قانونی دارد.