مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

سلام وقت بخیر
من خانه دوطبقه ای دارم که از تیر ماه طبقه دوم را رهن داده ام و الان به دلیل مشکلات عدیده مجبور به فروش خانه شده ام و صاحبخانه جدید خانه را بدون مستاجر میخواهد و مبلغ زیادی را برای تخلیه کامل کنار گذاشته است
و مستاجر راضی به تخلیه نمیشود. من باید چه کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

محسن رحمانیان

جناب آقای محسن رحمانیان :

سلام
تنها راه راضی کردن مستاجر و اقاله قرارداد است مگر اینکه در قرارداد حق فسخ برای شما پیش بینی شده باشد.