مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه

با سلام و خسته نباشید،
من با نظر افسر کارشناس تصادف مقصر اعلام شدم و خودم راننده موتور هستم،در اثر حادثه که به پزشکی قانونی رفتم این نامه رو نوشتن میخواستم ببینم مبلغ دیه چقدر میشه،بالای نامه نوشته ارش دارد
1_منطقه جراحت (دامیه )کف دست راست2_جراحت (حارصه )کناره خارجی کف دست راست3_خراشیدگی( حارصه) بند انتهایی انگشت چهارم دست چپ4_دو منطقه جراحت (دوعدد حارصه) کف دست چپ5_جراحت (حارصه) بند میانی انگشت چهارم دست راست6_دوعد جراحت (دوعدد حارصه) بند میانی و انتهایی انگشت پنجم دست راست7_جراحت (حارصه) قدام بند انتهایی انگشت سوم دست راست8_منطقه جراحت (حارصه) سطح داخلی مچ دست راست9_کبودی مچ پای راست10_منطقه جراحت (دامیه )ثلث فوقانی خلف ساعد راست 11_خراشیدگی (حارصه) آرنج راست12_تورم آرنج راست (ارش)13_جراحت (حارصه) بازوی راست14_جراحت (در حد حارصه )شانه راست15_دوعدد جراحت (دوعدد حارصه) ران و زانوی راست16_خراشیدگی (حارصه )کناره خارجی دست چپ .
ممنون میشم مبلغ دیه رو اعلام بکنید

پاسخ ها :

یک وکیل

باید اجرای احکام مراجعه کنید