مشاوره حقوقی رایگان - با سلام من شاکی پرونده کیفری بودم رای به نفع من صادر شد اما متشاکی تجدید نظر داد. من متوجه نشدم و پی

با سلام من شاکی پرونده کیفری بودم رای به نفع من صادر شد اما متشاکی تجدید نظر داد. من متوجه نشدم و پیامی هم در ثنا نیامد تا اینکه پیام امد پرونده شما به دادگاه تجدید نظر استان ارجاع شد. به دادگاه بدوی مراجعه کردم که متن لایحه تجدید نظر را ببینم اما گفتند برای ما نیامده و ما کل پرونده را به تجدید نظر فرستادیم. باید منتظر صدور رای باشید. بعد هم رای صادر شد به برائت متشاکی . الان به دلیل این مساله حقی از من ضایع شده. به نظر میرسه دادگاه بدوی کوتاهی کرده و لایحه تجدید نظر خواه را برای من ارسال نکرده و الان رای قطعی شده- ایا الان من راهی دارم برای اعتراض کردن