مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

اینجانب بعلت عدم توجه خانمم به مسائل زناشویی تحت فشار و معذبم . آیا میتونم از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد کنم؟ آیا اگه مثلا چند ماه قبل عمل زناشویی بالاجبار انجام شده باشه قاضی حکم ازدواج مجدد نمیده؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهشید خلیلی

سرکار خانم مهشید خلیلی :

باسلام. ابتدا باید عدم تمکین زن اثبات شود و سپس برای ازدواج مجدد اقدام شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بتوانید عدم تمکین ایشان را با اثبات برسانید امکان دارد قاضی اجازه بدهند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید بعد به پزشک زنان بعد به وکیل دادگستری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید اگر همسر شما تمکین نکند می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید