مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ضمانت کافی برای الزام به سند

با سلام درحال خرید ملک قولنامه ای هستم که مالک جدیدش بخاطر مساعل مالیاتی سند نزده ومیگه 20 درصد موقع سند زدنپرداخت بشه وملک رو اجاره داده و درحال حاضر وکالت کاری داره ، میگه ملک رو بهت تحویل میدم و تو مبایعه نامه چک ضمانت سند زدن مینویسیم و تضمین کامل میدم گویا با مالک قبلی مشکلی داره که از طریق قضایی حل میشه لطفا راهنمایی کنید چه تضمینی برای سند زدن ازش بگیرم که گرفتار نشم. با تشکر از زحمات شما وکلای محترم دادراه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی بین خود تنظیم کنید و خسارت تاخیر روزانه نیز تعیین کنید.
توجه داشته باشید اگر طرف کلاهبردار باشد اخذ هر گونه ضمانت نتیجه ای نخواهد داشت