مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام وقت بخیر.
دایی بنده ایجاد درگیری و دعوا کرده و وقتی سعی در خاتمه دادن به بحث کردم بنده رو مورد ضرب قرار دادن ازش شکایت کردم و قراره برای معاینه به پزشک قانونی مراجعه کنم ولی مشکل اینجاست که بنده تنها یک شاهد دارم اونم خاله ام هستن چون زمان این اتفاق کس دیگه ای نبوده آیا دادگاه حق رو به من میده چه مجازاتی در نظر گرفته میشه؟ سپاس

پاسخ ها :

كاظم  رزمجويي

كاظم رزمجويي :

استان :

سلام با توجه به نظریه پزشکی قانونی و صورتجلسه مامورین کلانتری حکم به نفع شما صادر میشه