مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست

سلام وقت به خیر
بنده 25 سال سابقه کار دارم . به مدت دوسال پست کارشناس مسئول به من داده شد. به خاطر یکسری مشکلات کاری، به صورت شفاهی با مدیر سازمان صحبت کردم و از مسئولیت کناره گیری کردم. منتهی نامه ی استعفای بنده که قبلا نوشته بودم در پیش نویس اتوماسیون من بوده بدون امضا.
سازمان با همان نامه ی بدون امضایم پست رو از من گرفته و به جانشین من داد. در حالیکه جانشینم دارای پرونده ی فساد اخلاقی بوده و به گفته ی حراست از گرفتن ردیف مدیریتی تا آخر خدمتش محروم می باشد.در ضمن من هنوز در واحد خودم مشغول خدمت می باشم .
آیا سازمان در چهار چوب قانون میتوانست این کار رو انجام دهد ( پست رو از من گرفته و به ایشان دهد )؟
آیا سازمان نباید پست هم تراز با پست من به من بدهد ؟ تنزل پست بدون هیچ خلافی با توجه به اینکه شخص در واحد خود کار میکند قانونی است؟
اگر من به دیوان عدالت اعتراض بکنم شانسی برای موفقیت دارم یا نه؟
شدیدا به راهنمای تان نیازمندم. لطفا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

معمولا هرگونه درخواست در کارتابل شخصی ادارت به منزله درخواست رسمی است . از سوی دیگر وممقررات سازمان متبوع ملاک عمل است .