مشاوره حقوقی رایگان - مشخصات پدر در شناسنامه

سلام من پدرم افغانی بودن مادر ایرانی مادر برای ما شناسنامه گرفتن الان جلوی اسم پدر خط تیره هست توی شناسنامه من میخوام ازدواج کنم میخوام اگر همسرم پرسید بگم دلیل خط تیره چیست که متوجه نشن پدرم افغانی بودن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد و شما باید واقعیت را به همسر خود بگویید.
اگر به همسرتان واقعیت را نگویید عمل شما مصداق بارز فریب در نکاح محسوب می شود و اگر بعداً متوجه موضوع شود می تواند از شما شکایت کند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر ایشان بعدها متوجه شود فریبیبشان داده‌اید می‌توانند درخواست فسخ عقد را نمایند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات اتباع بیگانه ملاک عمل است. به نظر از اول زندگی با همسرتان صادق باشید بهتره است .