مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزينه مسكن

سلام و خسته نباشيد
من برای نفقه خودم اقدام كردم و بعد از طی شدن پروسه كارشناس تك نفره و سه نفره كارشناسان نظر دادن كه نفقه من ماهي ٨٠٠ هزار تومن مي باشد با توجه به اينكه در زمان صدور راي زوج براي من منزل تهيه كرده بود اين مبلغ تعيين شد. و در نظريه خودشون اعلام كردن در صورت تامين نكردن نفقه ٢٦٠٠ مي باشد. تاريخ صدور راي ٩٧/٠٥/٢٢ بوده كه من ان زمان در منزل زوج سكونت داشتم اما در تاريخ ٩٧/١٢/٢٢ با حكم تخليه صاحبخانه من خونه را تحويل دادم و به منزل پدرم برگشتم... و از ان تاريخ زوج براي من منزلي تهيه نكرده است
الان پرونده نفقه ام به حكم جلب رسيده و قاضي همه ماهها را براي من ٨٠٠ تومن محاسبه كرده است در صورتيكه طبق نظر كارشناس نفقه من از اسفند تا الان بايد ماهي ٢٦٠٠ محاسبه شود
الان من بخواهم اين مابه التفاوت ٢٦٠٠ تا ٨٠٠ رو بگيرم بايد در چه متني و در كجا دادخواست بدهم؟
ممنون از پاسخگويي تون

پاسخ ها :

یک وکیل

ملاک حکم دادگاه است اگر قطعی شده کاری نسبت به این حکم نمیتوانید بکنید