مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

سلام من چند روزه که متوجه شدم که خانمم وکیل گرفته و قصد داره اموالم رو جهت مهریه توقیف کنه من تنها یه اپارتمان بنامم هست سه تیکه زمین قولنامه ای که از اونا خبر داره امروز رفتم زمینا رو به صورت محضری بنام دخترم که 9 سالشه صلح کردم البته قرادادهای صلحی به صورت دستی به تاریخ های قبل تنطیم شده که این قراردادها در قرادادهای صلح جدید محضری قید شد ونوشته که براساس قرادادهای عادی مورخ...تنظیم شده خواستم بدونم که اگع این خانم بره تامین خواسته بده یا از طریق ثبت تقاصای اجراییه مهریه بده ایا میتونه این زمینا رو که ازشون خبر داره وبنطرم کپی از قولنامه هاشون داره با توجه به اینکه هنوز توقیف نگرفته تقاضای ابطال انها به عنوان معامله صوری بده یا خیر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه هنوز حکم محکومیت شما به پرداخت مهریه از دادگاه صادر نشده است ، مشکلی در واگذاری املاک پیش نمی آید.