مشاوره حقوقی رایگان - خروج وسایل مستاجر

من یه واحد 80 متری دارم اون رو اجاره داده بودم مستاجرم اجاره نمی داد تا من حگم تخلیه گرفتم موقع اجرای حکم تو منزل نبود و ماده 64 اجرا شد و واحد با وسایل ایشون تحویل من شد درخواست امبن اموال دادم دادگاه قبول نکرد و گفت وسایل رو لیست کنید تو یک اتاق بزارید من درخواست دادم که از اونجا خارج کنن با مسولیت خودم قاضی قبول کرد
میخواستم بدون خارج کردن وسایلش برای من مشکلی ایجاد نمی کنه و چه ریسک هایی دازه
ممنون
ضمنا میتونم بابت اجاره های معوق و خسارت ها از طریق مزایده وسایل اقدام کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید اجور معوق را مطالبه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حال حاضر و اوصاف مذکور انوال نزد شما امانت است . مابقی تشخیص قاضی ملاک عمل است .