مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

درود فراوان خدمت عزیزان
بنده ماشینم بابت پنج ملیون تومان توقیف شده بود من رضایت شاکیو گرفتم
من مشهد هستم
شکایت ب دادسرای اجرای احکام شعبه پنج تهران شده بود در هر صورت شاکی رضایت داد و پرونده مختومه شد بمن گفتن سه هفته ای طول میکشه که برگه رفع توقیفی بیاد مشهد اگه من برم تهران خودم برگه رفع توقیفو از دادگاه بگیرم امکان پذیره؟ چون ماشین دست کمک زندگیمونه ممنونم اگر پاسخ بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدهی را پرداخت کرده اید میتوانید درخواست رفع توقیف خودرو را از دادگاه بگیرید