مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در چهارم ماه ذی الحجه 1444

سلام برای راهنمایی بنده بابت اینکه تصادفی داشتیم که ماشینی برخورد شدید داشت و ماشین مارو منحرف کرد و به نیوجرسی اتوبان برخورد کردیم و اینکه متواری شد در تاریخ 2تیرماه 1402 اتفاق افتاده. میخواستم بدونم مواردی که پزشکی قانونی لحاظ کرده دیه چقدر هست واینکه در ماه ذی الحجه بوده آیا حرام بودن ماه و متواری شدن فرد لحاظ میشه یا خیر؟
موارد اینهاس:
1-کبودی زیر چانه و زیر چشم چپ و روی بینی و خلف دست چپ 2-جراحت حارصه روی بینی 3-دو ناحیه کبودی روی زبان 4-جراحت دامیه سمت چپ مخاط دهان 5-سیاه شدگی پستان راست 6-تورم قدام سر 7-دوعدد کبودی و جراحت حارصه زانوی چپ 8-شکستگی بینی 9-شکستگی در ناحیه استخوان فک فوقانی راست(هاشمه)

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

افزایش یک سوم دیه در ماه حرام فقط مختص فوت است نه همه ی آسیب ها

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان دیه با بررسی دقیق و تعیین درصد توسط پزشکی قانونی مشخص و در اجرای احکام محاسبه می شود.خیر ماه های حرام ( محرم،رجب،ذی القدر، ذی الحجه)فقط موجب تغلیظ دیه در ارتباط با فوت است نه صرفا خسارت و جراحت.