مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت مهریه ابرا شده به کمک فایل صوتی

سلام خسته نباشید
همسر من هنگام ابرا مهریه در دفتر خانه از من درخواست حق طلاق یا راضی شدن من به طلاق رو داشت که من در حضور برادرش گفتم بعد بخشش مهریه برای طلاق توافقی جلو میام اما تا لحظه اخر برای حفظ زندگیم تلاش میکنم گویا همسرم صدای بنده را ظبط کرده و اکنون با استناد به همان فایل ادعای پس گرفتن مهریه را میکند چون من راضی به طلاق نیستم ایا این کار ممکن است یا خیر لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر به موجب سند رسمی ، مهریه را ابراء کرده باشد با فایل صوتی قابل برگشت نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد و مدارک شما را باید بررسی کنیم توضیحات بیشتری نیاز آست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توضیحات مبهم است نیاز به بررسی بیشتر دارد.ضمن اینکه صدا اماره است نه دلیل