مشاوره حقوقی رایگان - خواهر زن

سلام آقای وکیل بنده 8ساله ازدواج کردم خانمم هر مشکلی که با من داره زنگ میزنه به خواهرش خواهرش با خانمم من حمایت میکنه خواهر زنم چند با توهین دهن کجی نفرین میکنه به من پیش خانمم و یک بار هم توهین کرده تو جمع خانواده من و خانواده خودش نه خانمم چیزی بهش میگه و نه برادران اش نصیحت میکنن همیشه خودشون و حق میدانن آیا خواهر زنم حق دخالت دارد در زندگی من آیا میتوانم شکایت کنم یا نه ممنون میشم سوال منو جواب بدی

پاسخ ها :

شکایت از خواهر زن به دلیل دخالت در زندگی شکایت از خانواده همسر برای دخالت دخالت در زندگی